Bruiloftsfotografie

 

 

Mag ik alsjeblieft jullie bruiloft fotograferen?

Kijk naar mijn foto’s voor een indruk of kom vrijblijvend even langs voor kennismakingspesprek waarbij ik jullie ook foto’s zal laten zien in mijn fotostudio in Almere Buiten. Ik heb veel ervaring met fotoreportages en modellenshoots. Ik heb de 4-jarige fotoacademie gedaan op HBO-niveau en ben in 2011 genomineerd voor een Photo Academy Award en heb geëxposeerd met mijn werk!

Maak nu een afspraak voor vrijblijvend kennismakingsgesprek via het afsprakenformulier

of bel Photoshoot Gallery: 06 28 76 48 02

De kosten voor een bruiloftsreportage zijn €100,- per uur fotograferen. Dus voor 4 uur fotograferen is dat €400,-. Zonder bijkomende kosten. Per uur maak ik al snel meer dan 100 foto’s. Jullie krijgen dan alle foto’s op dvd, afgewerkt en in de hoogste resolutie. Dus geen extra kosten voor de nabestellingen en kunnen jullie zelf een boek samenstellen zonder onverwachte hoge kosten. Mooi simpel dus!

Nu tijdelijk ter kennismaking een pre-wedding minishoot gratis bij boeking!
Een gratis fotoshoot in je bruidskleding van ongeveer een half uur bij mij in de fotostudio. Ik maak dan veel verschillende speciale foto’s tegen een witte en zwarte achtergrond. Van bruid, bruidegom of beide. Dit kan voorafgaand aan de bruiloft, maar als het achteraf beter uitkomt is dat ook goed!