Over Photoshoot Gallery

Bij een shoot maak ik veel verschillende foto’s tegen een lichte/witte achtergrond en tegen een donkere achtergrond. We nemen de tijd die nodig is om de mooiste foto’s te maken, zonder harde tijdslimiet. Na de fotoshoot bekijken we samen alle foto’s op mijn computer. Ben je nog niet tevreden, dan gaan we door tot we de beste resultaten hebben. Dit kan ook op een andere dag, als een jong kind zijn dag niet heeft. De mooiste/leukste/spontaanste foto’s bewerk ik. We kunnen ook op een mooie locatie ergens buiten afspreken (als het niet regent of stormt, want dan verplaatsen we de shoot). Een buitenlocatie is ook heel geschikt voor grotere groepen.

Wil je een superleuk fotoshootfeest? Dat kan ook, kijk dan hier: Kidsgallery.nl

Ik ben Dana Rijsberman, getrouwd en moeder van twee kinderen. En ik maak heel graag foto’s!

Photoshoot Gallery is mijn fotostudio waar je terecht kunt voor professionele fotoshoots. Maar ik fotografeer ook erg graag buiten, een mooie tuin is al genoeg. Voor mij is elke fotoshoot een uitdaging om de mooiste, leukste, gekste foto’s te maken en dat vind ik geweldig om te doen. Het liefst fotografeer ik kinderen, omdat zij zo lekker zichzelf kunnen zijn. Maar ook modellen, omdat zij speciale foto’s willen en bruidsparen, omdat ik op hun bijzondere dag de bijzondere foto’s mag maken, een hele eer!

Ik heb 10 jaar voor de klas gestaan (op een basisschool) en heb de vierjarige foto-opleiding gedaan aan de Fotoacademie in Amsterdam. Met mijn examenwerk van de fotoacademie ben ik in 2010 genomineerd voor de Photo Academy Award. Ik heb mijn werk in verschillende musea en galeries geëxposeerd, zoals het Fotomuseum in Den Haag.

Verder maak ik ook fotoreportages voor bedrijven, van landschappen, architectuur en interieur, waarbij ik de sfeer in de foto het belangrijkst vind. Zie voor deze foto’s mijn website www.danarijsberman.nl